stories

artikel

alleen de beste vegan kaas

Watson's vegan kazen gaan als warme broodjes. Dat is niet gek, wetende dat Mr. & Mrs. Watson de eerste prijs won in de PETA Vegan Food Awards.

artikel

De mensen achter mr. & mrs watson

Dit is het verhaal van veganistisch restaurant Mr. & Mrs. Watson in Amsterdam. Een droom die begon bij Aleid Koopal en Kirsi Rautiainen.

artikel

Het duo achter de veganistische beweging

Weinig mensen weten dat Mr. en Mrs. Watson niet de oprichters van dit plantaardige restaurant zijn, maar worden gezien als de eerste vegan pioniers in het westen.

artikel

Het duurzame geld achter de plantaardige missie

Bij de totstandkoming van het vegan restaurant in Amsterdam was er eigenlijk maar één bank waar de ondernemers achter Mr. & Mrs. Watson écht mee wilden samenwerken; de Triodos Bank.

artikel

Het eerste veganistische restaurant in Amsterdam met het EKO keurmerk

Het EKO Keurmerk Horeca wordt aan cafés en restaurants gegeven die gedeeltelijk of helemaal biologisch inkopen doen. Mr. & Mrs. Watson is het eerste vegan restaurant met dit keurmerk.

artikel

Watson’s prijswinnende vegan kaas

Vlak na de opening van Mr. & Mrs. Watson in 2017 werden wij met onze kaasjes een van de winnaars van de PETA Vegan Food Awards.

artikel

proef de passie voor kaas

Kaas is gezellig, kaas is troost, kaas is zelfverwennerij. En kaas is een delicatesse. Dit is het verhaal achter de vegan kaas van Mr. & Mrs. Watson.

artikel

Amsterdamse vegan kaasfondue gemaakt van cashew

Kaasfondue is wat ons betreft ultiem comfort food. Bij Mr & Mrs Watson hebben we daarom een plantaardige variant op kaasfondue ontwikkeld.

artikel

Waarom veel veganistische kaas van cashew gemaakt wordt

Veel mensen kijken een beetje raar op wanneer ze horen dat Watson’s veganistische kazen en kaasfondues gemaakt zijn van cashewnoten.